algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El primer judici del cas Andratx

En medis jurídics es comenta que el primer judici de les mes de seixanta peces de les quals consta el sumari del cas Andratx és el més clar pel que fa a la possible culpabilitat dels tres imputats: Eugenio Hidalgo, Jaume Massot i Jaume Gibert. Es tracta del xalet construït a sòl rústic, a nom del mateix Hidalgo, a cent metres de l'Ajuntament, amb un permís signat per tots els imputats per fer-hi una nau agrícola. En ambients jurídics es comenta que aquest cas és blanc i en botella: llet. Si es produís una suposada condemna, ja s'establiria una dinàmica molt delicada per als imputats, d'aquí que algun d'ells, probablement amb l'anuència dels seus missers, hagi accedit a fer més declaracions públiques del que seria penalment recomanable.

Nou look de Pere Rotger  

Dins el PP tot són comentaris al volant del nou pentinat que llueix el president del partit a Mallorca, Pere Rotger. Les seves coreligionàries diuen que s'ha rejovenit deu anys. Es tracta, segons asseguren els entesos, d'un tall a la romana, és a dir, amb els cabells curts i pentinats cap endavant, d'estil ultramodern. Rotger assegura que no té aspiracions d'arribar a la presidència del PP balear, però n'hi ha que diuen que el seu pentinat significa tot un missatge subliminal.

Massot i Muntaner  

La revista Lluc està preparant un dossier exhaustiu sobre el doctor Josep Massot i Muntaner, l'insigne filòleg i historiador mallorquí que dirigeix les publicacions de l'Abadia de Montserrat. És previst que aquesta aproximació sigui publicada en el pròxim número de la revista.

Sa Costera  

Hi ha gran expectació per saber què haurà costat el famós transvasament d'aigua de sa Costera quan s'acabi, i les diferències amb el pressupost inicial del Ministeri de Medi Ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.