algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Consens?

El regidor del PP a l'Ajuntament de Palma, Sebastià Sansó, presentarà una proposta en què demana que l'aplicació de l'article de la Llei de comerç dedicat als DRETS lingüístics dels consumidors es faci «a través del consens i del diàleg amb les associacions i entitats afectades i no a través de la imposició». A més, i per rematar, «rebutja qualsevol expressió o acció que vulneri el dret de les persones a la llibertat d'expressió».

I per què no demana el senyor Sansó que es consensuï tot l'articulat? I per què no van dialogar el senyor Sansó i el seu equip per aconseguir consens amb temes de gran rellevància com Jacint Verdaguer, la Real o la façana marítima?

El PP demana que es consensuïn uns drets amb aquells que tenen l'obligació de fer possible aquests drets i, en canvi, no diu una paraula de l'opinió dels clients, de les associacions de consumidors i, en definitiva, dels subjectes que tenen el dret a ser atesos en català o que els entenguin quan parlen la nostra llengua.

Sansó també explica que no s'ha d'aplicar aquest article a través de la imposició. I què diu el PP sobre la imposició existent actualment de saber el castellà? I la resta d'articles de la Llei tampoc s'han d'aplicar a través de la imposició? No imposam horaris? No imposam mesures de seguretat? No imposam condicions laborals? No imposam serveis de recollida de residus? I és que aquí es pot imposar tot -inclòs el castellà- llevat de la llengua pròpia de les Illes Balears.

Què pretenen? On volen arribar? A què juguen? Amb què juguen? Amb la llengua? Amb el que som? Amb la mallorquinitat? Amb la nostra identitat? Amb el que ens queda com a poble? Ja està bé! Si el senyor Sansó només té aquestes propostes per tocar els nassos a l'equip de govern de Cort, em sembla que aquesta legislatura se li farà molt molt llarga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.