algo de nubes
  • Màx: 11.78°
  • Mín: 7.77°
11°

Lliçons de català en castellà

El portaveu del PP, Fernando Rubio, pontificà ahir en castellà contra el català i a favor de les modalitats lingüístiques «balears». Curiosament, la web del PP illenc està escrita en el català estàndard que tant detesta Rubio, i no en «balear». Per cert: la immensa major part dels continguts d'aquesta web són en espanyol. Hi ha molt poc «bilingüisme», al PP.

Vigilància a la Costa dels Pins  

La patrulla de la Guàrdia Civil que vigila de manera permanent la casa del periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins desaparegué ahir de sobte, raó per la qual hem d'imaginar que ja no hi ha res per guardar. A partir de demà, dia primer de setembre, la piscina del xalet passa a ser pública i gratuïta per als escolars.

Actuacions de sanitat  

El conseller de Sanitat, Vicenç Thomàs, manté una important ronda de contactes amb les associacions i col·lectius de malalts per conèixer de primera mà les seves reivindicacions i problemàtiques. Això fa pensar que un dels principals eixos d'aquesta legislatura serà solucionar moltes situacions de les quals abans es parlà molt però no s'hi actuà.

Dinar de veterans  

Ahir foren vists dinant en un reservat del restarurant Rodeo Grill del carrer Ramón y Cajal de Palma destacats veterans exdirigents del PP balear. Compartien taula Carlos Ripoll, exsecretari general; Alexandre Forcades, exconseller; Mariano Socías, també exconseller, i l'antic líder empresarial Miquel Lladó, entre d'altres. Era una trobada de la vella guàrdia canyellista o un simple àpat d'amics?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.