algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Sis lletres de cançons

Ja s'han presentat sis lletres de canços per a l'exhibició ludicomusical que se celebra el pròxim dia 25 a la platja de sa Marjal de la Costa dels Pins en defensa de l'ús públic del litoral mallorquí. Curiosament, una està escrita en castellà i està signada per Mazinguer J. Diuen que és molt graciosa. Les altres estan escrites en català. Una altra està dedicada al recentment desaparegut Rafel Estaràs. Com és normal, totes tenen moments de befa envers el periodista Pedro J. Ramírez, que empra una piscina en zona de domini públic. Els que s'animin a escriure lletres les poden enviar a l'adreça electrònica cancodelapiscina.org. S'espera que en aquests darrers dies hi arribin noves creacions.

Taurons a Tarragona  

La Mediterrània està remoguda. Tal com informam a la secció de Crònica Negra d'avui, un tauró es passeja per les aigües de la platja del Miracle de Tarragona, fet del tot inusual. Serà el canvi climàtic? Passen les invasions de grumers, però l'arribada dels taurons a les costes del Mare Nostrum ja és del tot alarmant per al turisme. Confiem que als taurons no els agradi Mallorca i s'estimin més partir cap a altres bandes.

Nou impuls de govern  

Acaba avui una setmana que ha estat aprofitada per molts de polítics del pacte de centreesquerra per descansar. S'ha de pensar que no havien aturat pràcticament des d'abans de la campanya electoral. Per tant, s'espera un impuls de l'acció de govern que es començarà a notar d'aquí a pocs dies. S'ha de pensar que el pròxim març hi haurà eleccions generals i es vol mantenir la il·lusió de l'electorat que el passat maig apostà pel canvi. No s'estorbarà molt la presentació de nous projectes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.