algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Nits de Rock

Els programadors musicals de fa 15 anys no deixaven d'organitzar a cada poble una nit de cançó en català, preferentment rock, però també amb Biel Majoral, S'Arrual Jazz Mort i d'altres. La cosa ha anat a menys. No és un problema d'espectadors, perquè els joves responen que hi ha concerts interessants. El motiu és que molts ajuntaments desconeixen la realitat de la demanda. És possible que el canvi polític modifiqui les coses en aquest important aspecte de cultura popular i, al capdavall, de progressisme i fe en el jovent conscienciat.

Xineta penja la placa

L'exbatle de sa Pobla i exgerent de l'Hospital d'Inca, Antoni Serra, Xineta, ha tornat a penjar la seva placa de metge especialista en medicina interna al carrer dels Fadrins de sa Pobla. Xineta torna així a l'activitat estrictament mèdica després del seu pas per la política i per càrrecs lligats a la cúpula de la Conselleria de Sanitat.

Policia Local de Selva

Després de les trenta denúncies presentades a Fiscalia fa uns mesos per suposades construccions il·legals a Selva, sembla que el batle, Joan Rotger (PP), ha fet acte de contrició i ara envia la Policia Local a totes les noves obres que es fan per demanar papers, plaques, permisos i punyetes. S'ha de pensar que la Fiscalia de Medi Ambient investiga els bunyols construïts en l'època en què Pere Seguí, conegut com es Figueroler, era el tinent de batle d'Urbanisme, responsabilitat ara assumida pel mateix Rotger. Allò segur és que a partir de l'esglai de les denúncies, el batle vol posar ordre i tot el que es faci serà més legal que la patena de la Mare de Déu de Lluc.

I el policia de Bernadí?

I Bernadí Coll (PP), batle de Mancor de la Vall, per què no envia el seu policia local a fer una ullada per les zones de marjades del terme a veure com s'hi han desenvolupat les construccions d'obra nova? També caldria comprovar la reforma xaletera d'antigues casetes d'eines conforme certifiquen les fotos aèries. Mancor és un terme veí de Selva i convendria que Coll posàs fil a l'agulla, perquè si hi ha ball de bot a l'altre costat del turó, qui sap si en surt esquitat. Val més curar-se en salut que haver d'anar a cercar després la mercromina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.