algo de nubes
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
32°

Maria de la Pau, a Pollença

En ambients polítics s'ha comentat moltíssim la destacada presència de l'escriptora Maria de la Pau Janer a la presentació diumenge passat a Pollença del llibre Mallorca Eròtica, de Joan Bennàssar. Ahir es desfermaren els comentaris, en veure Maria de la Pau tan a prop de Maria Antònia Munar ocupant posició de personalitat a l'esdeveniment i compartint taula amb la presidenta del Parlament, el batle Joan Cerdà i el director de l'IEB, Sebastià Serra. «Mira Janer cap a UM?», es demanava molta gent.

Ses Covetes  

La defensa del territori no té data de caducitat. Ara mateix s'han programat cinc dies d'acampada resident a ses Covetes de Campos amb un programa d'actes formatius i lúdics. Hi ha una sensibilitat envers aquest cas, i en altres com la Real, convertits en símbols de resistència i dignitat en defensa de Mallorca.

Manera, a Menorca  

El conseller d'Economia i Hisenda, Carles Manera, estiueja un any més a Menorca amb la seva esposa, l'exconsellera Aina Salom, i els seus fills. Descansen a la mateixa casa situada sa Roca, indret en estat natural entre Fornells i Mercadal, on gaudeixen de la tranquil·litat i els paisatges. Però enguany el conseller no ha pogut desconnectar com altres anys, ja que prepara els pressuposts de la Comunitat per al 2008. La caseta de sa Roca és plena de paperassa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.