muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Compliments exigits

El Lobby per la Independència s'ha dirigit per escrit al nou conseller de Salut i Consum, Vicens Thomàs, interessant-lo en el compliment de la Llei pel que fa a la piscina d'ús públic que regenta i administra per concessió el periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins. El Lobby recorda que aquesta casta d'instal·lacions col·lectives necessiten disposar de senyalitzacions sobre els canvis de pendent, equips de salvavides, vestidors, inodors, urinaris i dutxes, amb la separació d'homes i dones; guardaroba, papereres, telèfon i farmaciola de primers auxilis, entre d'altres, raó per la qual demana que es realitzi la preceptiva inspecció de la piscina i, en cas d'incompliment, que s'actuï d'acord a la norma.

Matas ho aconseguí  

L'expresident Jaume Matas aconseguí finalment allò que desitjava i que no pogué fer poc abans de les eleccions pel mal estat de la pista del Palma Arena: jugar un partidet de tennis amb Rafel Nadal sobre herba. L'intercanvi de cops tingué lloc a Wimbeldon "Matas ja havia jugat amb Nadal a les pistes del Roland Garros", coincidint amb la lluita del manacorí contra Roger Federer.

Nájera impressiona  

Ens arriben comentaris en referència a la fam de política que està demostrant la consellera i portaveu del Govern, Margarita Nájera. Aquests quatre anys d'abstencionisme, combinats amb la seva gran personalitat i els contactes d'alt nivell per alguns despatxos oficials de Madrid, l'han convertida en un element d'alta atenció pels seus mateixos companys, alguns dels quals no descuiden, en absolut, la prevenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.