muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Començar

Els nous gestors de la Conselleria d'Educació no tenen doblers ni per pagar la factura de llum, a Correos ja no els deixen enviar cartes sense pagar prèviament, no hi ha doblers per acabar l'any, però els ex estan ben contents. Ho sé, els doblers que es destinen anualment a Educació no basten, s'ha d'esperar el superàvit o partides extraordinàries per poder pagar moltes factures, etc. I precisament per això s'entén encara manco que els anteriors responsables tudassin els doblers amb fórmules com el trilingüisme quan les necessitats bàsiques de la comunitat educativa no estaven cobertes. A Educació sense doblers, a s'Institut un forat de 30 milions d'euros... Per si no tenien problemes a bastament els nous governs ara es trobaran amb aquests «forats» pressupostaris.

Mentrestant, a Cort van a tota. Ja han convocat els Ciutat de Palma "com tota la vida, en català", han creat la Comissió Assessora de Festes Populars, introduiran canvis a la Romeria de Sant Bernat o, millor dit, eliminaran els canvis introduïts, pel govern municipal del Partit Popular, a la festa tradicional.

Potser trepitgen molt l'accelerador, massa. El Tinent de Batle Eberhard Grosske té una certa tendència a contar als mitjans de comunicació tot el que fa i, potser, caldria tenir més prudència. Ja ha dit que la Romeria de Sant Bernat canviarà i no haurà romeria organitzada des de Cort. Jo em deman: no hagués estat millor no explicar als quatre vents el que faran, i simplement fer-ho, per tal d'evitar la polèmica amb els col·lectius que fins ara l'organitzaven?

Això, com el canvi de cinta de la medalla que llueixen els regidors als actes solemnes, o algunes modificacions a la Festa de l'Estendard, o altres temes referents a elements identitaris que sempre creen polèmica potser s'haurien de gestionar amb més prudència, si l'objectiu és que els canvis arribin a bon port.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.