algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 12.75°
13°

Actituds

A la sessió parlamentària d'inici de la legislatura ja vàrem tenir una mostra de per on pot anar la cosa aquests propers quatre anys.
Segurament la Presidenta Munar no va ser hàbil i el portaveu Diéguez li va posar difícil, però la que es va sortir amb la seva va ser, sens dubte, la portaveu del PP, Rosa Estaràs.

Estaràs va protagonitzar una discussió insòlita en una primera sessió de la legislatura que va servir, entre d'altres coses, per deixar ben clar quina seria la seva línia d'actuació en el futur.

Estaràs es va dirigir a la Presidenta del Parlament amb un menyspreu, que ja havia practicat anteriorment, que no és habitual ni hem vist en anteriors legislatures. En qualsevol, cas, però la maquinària Parlament-Govern-Manera de fer les coses s'ha de pulir una mica més si no volen donar motius a l'únic partit de l'oposició per treure la destral.

Al darrer capítol dels Tòpics Aristòtil recomanava no discutir amb el primer que arriba, sinó només amb els que coneixem i dels quals sabem que tenen prou intel·ligència per no proposar coses tan absurdes com exposar-les amb humiliació (...) i, finalment, que apreciïn la veritat, escoltin amb ganes les bones raons, fins i tot quan vénen de la boca de l'adversari, i siguin bastant raonables per saber suportar el fet d'equivocar-se quan la veritat és de l'altra part. Tant de bo, Aristòtil es fes present al Parlament de les Illes Balears més sovint.

I en aquest sentit, el PP "que ha estat castigat per la seva prepotència, manca de diàleg i menyspreu cap els que no pensaven com ells" no hauria de continuar qüestionant la legitimitat del Govern i de la presidència del Parlament, i la resta no haurien d'oblidar que el Partit Popular representa prop d'un 50% de la societat de les Illes Balears que no es pot ignorar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.