algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Cañellas, animat

A l'expresident Gabriel Cañellas se'l veié ahir molt animat durant la presa de possessió del socialista Francesc Antich. Estava molt més content, per cert, que quan el seu hereu Jaume Matas li atorgà la Medalla d'Or de la Comunitat el febrer de 2006 i va fer un discurs entranyable segons el qual és llei de vida que els fills «matin» el pare (figuradament, precisà l'únic president de la Comunitat que no té Medalla).

Felicitació  

«Joiós i alègre», Jacme Delmas ens demana des de Tolosa de Llenguadoc que facem arribar la felicitació a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma per haver decidit que els premis literaris del Ciutat de Palma tornin a ser només en la llengua pròpia. I afegeix: E per èstre encara mai radical, e dubèrt sus las raiças dels prèmis literaris e una lenga bravament istoricament europèa, un pont amb Provença, apondrai la lenga dels trobadors dins las lengas dels premiats de Palma de Malhòrca.

La piscina  

Ens asseguren que de Madrid ja han donat les primeres instruccions per assegurar que aquest estiu just el concessionari, la seva família i els seus convidats puguin nadar a la piscina pública més famosa d'Espanya, que està situada a la Costa dels Pins. Es posa així en marxa el ja conegut dispositiu policial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.