cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Pensaments

La parida de la paritat mal entesa ha fet que aquest nou Govern de les Illes Balears s'anàs configurant a cop de penis o de vulves, amb perdó. D'aquesta manera, uns o unes no deuen saber si estan allà per ser unes persones vàlides per la tasca que han de desenvolupar o pel seu gènere. A mi això m'incomodaria, però supòs que una vegada que a un li demanen per ser conseller és tanta la il·lusió que no perden el temps analitzant aquesta situació. Alguns, per si de cas, ja han demanat hora a les clíniques de canvi de sexe tot esperant que la propera legislatura tenguin més possibilitats de ser conseller(e)s. Després d'aquesta introducció tan políticament incorrecta, s'ha de reconèixer que els que ja s'han posat a fer feina de valent són els responsables de l'Ajuntament de Palma.

En una setmaneta han aturat unes obres, per no tenir tots els permisos, a la façana marítima, estan revisant el projecte de ses Fontanelles, han tornat a instaurar els Premis Ciutat de Palma en català, etc. Sembla que enceten bé el camí, ara només cal veure com aguanta la Batlessa Calvo les pressions i atacs de segons quins sectors, de l'oposició i dels lobbies que controlen el seu partit a Madrid. Si supera això es convertirà en una crack.

I per acabar em permetin dir adéu a Pere Mascaró. Juntament amb Carles Manera crec que Pere Mascaró era un dels economistes més clars. A la seva etapa a Cort va ser un excel·lent regidor. Sempre somreia. Feia una ironia sana. Era un home compromès. I, sobretot, era bona persona.

Quan he llegit la seva esquela m'he quedat aturat. 51 anys.
Si hi ha un cel o una altra dimensió en Pere ja deu estar fent bromes. Si un més enllà existeix retrobar-lo serà un plaer enorme. Moltes gràcies, Pere, i fins aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.