nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Bertrán a Calvià?

En ambients peperos es comenta que l'actual director gerent de l'IB-Salut, Sergio Bertrán, podria ser un dels quaranta assessors que pensa contractar el batle de Calvià, Carlos Delgado, per tal de fortificar el seu aparell intern d'alts càrrecs per projectar-se com a aspirant a altíssimes responsablitats dins el partit amb vista a les eleccions autonòmiques del 2011. Ja n'hi ha dins el PP que en comptes de Calvià a aquest terme ja li diuen Camp David.

Joan Rotger, «Sisí»

Al batle de Selva, Joan Rotger (PP), el coneixen pel terme com «Sisí». Aquest malnom es deu al fet que «no sap dir que no» i aquesta seria, en part, una de les causes perquè es produïssin denúncies davant Fiscalia per una trentena de suposades irregularitats urbanístiques. Les denúncies foren formulades abans de les eleccions municipals, però després «Sisí», que també és director general d'Interior, va treure majoria absoluta a Selva.

Son Espases

Fonts d'empreses que es presentaren al concurs d'adjudicació de Son Espases i que no guanyaren consideren «impossible» el canvi d'ubicació del nou hospital a partir de l'actual adjudicació a les empreses Dragados-ACS. «Si es canviàs el lloc s'hauria de convocar un nou concurs perquè l'anterior no val per res. Les condicions de la gestió varien d'un lloc a l'altra, i més si es fes a Son Dureta». A més, l'adjudicació és ara mateix als tribunals després del recurs presentat per OHL., que considera no ajustada a dret la consessió a Dragados feta pel Govern balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.