algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Bel Llinàs, premiada

L'encara directora de l'Institut de la Dona, Isabel Llinàs, ha estat guardonada amb el premi Yo dona, que atorga aquesta revista que es distribueix amb el diari El Mundo. Llinàs va ser la coordinadora i portaveu de la plataforma «Son Servera basta ya» que l'any passat defensà l'ús privat de la piscina pública que usufructa el periodista Pedro J. Ramírez.

Trilingüisme a la UIB

L'equip rectoral de la UIB està estudiant la possibilitat de celebrar un congrés sobre trilingüisme. L'objectiu se centraria a reunir experts en educació i debatre la conveniència d'aquest model i la seva implantació en la comunitat balear. Si es fa, la iniciativa podria donar molta de llum a polítics i a la societat en general.

I Matas?

El president Jaume Matas fa dies que no apareix en públic. La seva agenda ha quedat reduïda al no res. Aquesta desaparició de l'escena pública no encaixa amb el savoir faire del dirigent conservador, que en altres ocasions ja ha donat la cara en moments igualment compromesos.

La guerra de la Independència

L'estament militar de les Baleares ja comença a esbossar els actes amb els quals celebrarà el segon centenari de la Guerra de la Independència contra l'invasor francès. A partir del 2 de maig de 2008 s'organitzaran parades, conferències, exposicions, jornades de portes obertes i altres activitats per aproximar la ciutadania a aquells episodis. Cabrera i el dramàtic captiveri dels soldats napoleònics també seran presents en aquest recordatori.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.