algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Operació Llampec

El programa d'Ana Rosa Quintana a Tele 5, dirigit especialment a les dones de casa i que sol tractar de temes relacionats amb la premsa rosa i del cor, abordà ahir la famosa operació Llampec (Relámpago, en castellà).

Despareguts en combat  

L'activitat a les conselleries del Govern ha davallat molt aquests dies, a l'espera dels resultats dels pactes. Però on més es nota aquest estancament és a la de Presidència. De fet, a la consellera Rosa Puig no se l'ha vista encara en cap acte públic, i tan sols el director general de Joventut pareix romandre al capdavant del timó d'aquest department.

Epitafis, rumors i un dinar  

Mentre alguns panxes agraïdes del PP ja escriuen epitafis commovedors per als seus benefactors, corren rumors que Jaume Matas fins i tot estaria disposat a oferir un any de Presidència del Govern a Maria Antònia Munar, amb la qual dinarà avui a casa d'un conegut home del món econòmic i social.

«Best sellers» locals  

Fonts molt ben informades ens asseguren que llibreters que assistiren a la recent Fira del Llibre detectaren la presència d'uns joves que adquirien «de cinc en cinc» exemplars de dos títols que després sortiren en la llista dels més venuts en castellà.

El premi de Grande  

Insistia fa uns dies el president del Mallorca i promotor immobiliari Vicens Grande que encara no ha rebut el premi Ciment que li atorgà el GOB l'any passat. Fa mesos que Grande reclama el guardó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.