algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

L'estrena d'Aina Salom

Aquest dissabte serà un dia important per a la nostra col·laboradora Aina Salom, que pel matí prendrà possessió del seu escó de regidora de l'Ajuntament d'Esporles i durant el capevspre oficiarà la seva primera cerimònia: casarà una parella de veïns.

«Pesos pesants»  

Hi ha declaracions que creen més preguntes que no respostes. Moltes preguntes bullen entorn de la manifestada voluntat d'Antich de formar un Govern, si se'n dóna el cas, de pesos pesants, de primeres figures, per corregir errors del seu quadrienni al Consolat. Volia dir que els consellers d'aleshores no eren pesos pesants? D'on els trauria ara, si és que aleshores cercà entre el bo i millor del seu partit o de l'entorn? Hi ha, sobrevolant aquest assumpte, un petit enigma que acompanya molta gent aquests dies de negociacions i d'expectatives.

Tranquil·litat absoluta  

Formarà part dels annals de les Balears la tranquil·litat aparent amb la qual Jaume Matas i Francesc Antich estan fent passar aquest temps de pactes i de negociacions, tenint en compte que un d'ells quedarà exclòs del Govern de la Comunitat Autònoma i, qui sap, si de la vida política.

Festa dels excursionistes  

Aquest cap de setmana se celebra la festivitat de Sant Bernat de Menthon, patró dels muntanyencs. Per aquest motiu, el Grup Excursionista de Mallorca (GEM) ha convocat una marxa nocturna cap al puig des Caragol, a la possessió pública des Galatzó. La concentració serà a les 03.45 de la matinada, a les portes de la finca esmentada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.