cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Motorinos


L'acció de Cort de posar tots els mitjans al seu abast per evitar el trucatge dels motorinos ha tingut un èxit notable. Avui dia hi ha a Palma molta menys contaminació acústica que fa uns anys. També els joves estan molt més conscienciats en aquest aspecte i saben que s'arrisquen a sancions importants. També els tallers hi col·laboren de manera important i no es presten a trucar els vehicles.

Cans

Allà on la batalla sembla molt més difícil de guanyar és en la qüestió dels cans, ja que se'n veuen excrements per totes bandes. Les àrees delimitades de pipicans tenen una utilització molt limitada. Per altra banda, la gespa dels parcs és emprada per molts de propietaris per dur-hi els seus animals, fet del tot prohibit.

Acudit

Aquest acudit es conta per Palma: «En què s'assemblen Maria de la Pau Janer i Shakespeare?». Resposta: «En el fet que la seva vida és el teatre».

Aposta UM

El fet que Maria Antònia Munar i la cúpula del seu partit decidissin fer-se la foto de la candidatura al Parlament just davant el Consolat de la Mar, s'interpreta dins les files unionistes com un «avís claríssim» a Jaume Matas en el sentit que «aquesta vegada aspiram al màxim». Això significa que si UM fos frontissa podria exigir la presidència del Govern balear per establir un pacte de legislatura, fos amb el PP o amb l'esquerra.

Estaràs

Qui va com un autèntic coet en la precampanya és Rosa Estaràs, candidata del PP a la presidència del Consell. Va tan empesa que ja hi ha dirigents del PP que es demanen què podria passar si Rosa obté una xifra de vots superior a la de Jaume Matas a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.