nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El vot algerià

La Delegació del Govern col·laborarà en matèria de seguretat perquè els residents algerians a les Balears puguin votar els pròxims 12 i 17 de maig, data en què se celebren les eleccions legislatives a aquest Estat. Ahir el delegat Ramon Socías s'entrevistà amb Amar Balloti, algerià a Alacant, zona consolar a la qual pertanyen les Balears. S'ha de pensar que Algèria passa per una situació molt difícil i que el terrorisme ha tornat a actuar.

Municipalisme

Avui se celebra en el Consolat de la Mar el Dia del Municipalisme. Tots els batles de Mallorca estan convidats a participar en l'acte. Parlarà, durant una bona estona, la vicepresidenta Rosa Estaràs i hi romandrà callat el conseller d'Interior, José María Rodríguez, responsable de la cooperació municipal. En mitjans polítics d'altres partits es qualifica aquest acte de «míting polític celebrat a la seu de presidència del Govern», i que «Estaràs farà el discurs perquè és la candidata a presidir el Consell». Es creu que només hi acudiran els batles del PP. En època preelectoral ja se sap que sempre hi ha moltes estirades...

La piscina, al Club 33

El programa de la televisió catalana Club 33 va emeter ahir capvespre una entrevista amb el diputat d'ERC Joan Puig que parlà de la piscina de la Costa dels Pins i del llibre que és a punt d'aparèixer sobre el tema.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.