algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Vacances tristes

Feia molts d'anys que la pluja no havia aparegut de manera tan intensa durant la Setmana Santa i fins el dilluns de Pasqua. També ha estat un temps molt fresc. Ha plogut pràcticament tots els dies, quan la gent estava acostumada fins i tot a anar a la platja. Això ha fet que per alguns hagin estat les minivacances de Pasqua més tristes en molts d'anys. Mai no plou al gust de tothom.

Parc de les Estacions

Diumenge horabaixa passat, dia de Pasqua, el parc de les Estacions s'omplí de ciutadans que volien veure el resultat final de les obres. La gent observava, sorpresa, que en bastants indrets del parc encara no s'ha plantat vegetació. Com és natural, el gran atractiu eren les 26 casetes que serveixen per extreure els fums de l'estació intermodal ubicada al subsòl.

La batalla del metro

És possible que les pròximes setmanes hi hagi batalla dialèctica entre populars i socialistes al voltant de la construcció de dues línies més de metro dins Palma, que és el que vol fer el PP, mentre que el PSIB-PSOE s'hi oposa perquè és «un objectiu poc realista». Els socialistes aposten més per potenciar el tren al llarg de Mallorca i s'ensumen que darrere de les noves línies de metro vendrà l'especulació de terrenys, molta més construcció i un nou i espectacular creixement de la població a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.