algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

«Noves declaracions»

Es comenten molt per Calvià les paraules pronunciades pel secretari general del PSOE, Pepiño Blanco dissabte passat durant la presentació de la candidatura socialista a aquest Ajuntament. Blanco afirmà que hi hauria «noves declaracions» al voltant d'escàndols urbanístics. Es referia a Andratx? Es referia a un altre terme municipal? De moment és un misteri barrejat de molt de run-run...

Tanques del PP

El PP ha arrencat amb moltíssima força la precampanya electoral. De cop i volta han aparegut tanques publicitàries per totes bandes amb el missatge bilingüe Complit i grans imatges de les realitzcions aconseguides aquests darrers anys. Com era d'esperar, hi ha moltes imatges de territori protegit. Per cert que aquest Cumplido, recorda molt eFatto (fet) de la campanya electoral de Silvio Berlusconi de fa uns anys a Itàlia.

Francino, a Palma

El periodista català Carles Francino, conductor del programa Hoy por hoy de la Ser, ha estat vist aquesta setmana pel centre de Palma, concretament pel bar Bosch. Estarà de vacances? Estarà cercant les puces a qualcú? És que a causa dels darrers escàndols urbanístics Mallorca s'ha posat molt de moda per la Meseta des d'una perspectiva política i preelectoral?.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.