algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

Estaràs vs Rotger

La lògica del reglament parlamentari que domina el president de la Cambra, Pere Rotger, s'ha imposat a les pressions polítiques de Rosa Estaràs, els crits de la qual ressonaren al Parlament quan sabé que no li quedava més remei que accedir a les peticions de l'oposició sobre els plens estivals.

Arzalluz, convidat del PSM

El PSM ha decidit convidar Xavier Arzalluz perquè presenti a Mallorca el seu llibre Así fue. Els nacionalistes aprofitaran aquest acte per mostrar la seva solidaritat envers Arzalluz i Gorka Agirre després de les actuacions del jutge Grande Marlaska.

Una web amb èxit

La web lobbyperlaidependencia.org quedà col·lapsada durant tres dies en publicar fotografies de l'interior de la futura residència del president Matas en un palau del centre de Palma. Ara ha tornat amb més divertiments, en reproduir l'article del nostre director Miquel Serra «Condemnin-me, per favor», i la rèplica que rebé de l'articulista d'El Mundo Antonio Alemany «Patético Miguel Serra». Ambdós articles, per cert, apareixen publicats amb les aportacions del Lobby, entre tràgiques i còmiques.

A dormir en un vaixell

L'Institut d'Estudis Baleàrics té previst organitzar un concert de la soprano Maia Planas el 21 de juliol en homenatge a Costa i Llobera. El problema és que s'han trobat que no hi ha ni una sola plaça d'hotel lliure per a aquestes dates. Ara l'Institut està pensant en llogar un vaixell perquè els participants hi puguin dormir.

Carretera tallada a Valldemossa

Amb motiu de la celebració avui a la nit del festivaNoches Mediterráneas a Valldemossa, la carretera Palma a Valldemossa romandrà tancada en el tram urbà de la vila. Els desviaments seran senyalitzats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.