bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Matas, tretze anys enrere

El president del Govern, Jaume Matas, assistí ahir a un acte on també era present el president de Gesa, Bartomeu Reus. Ambdós recordaren que precisament ahir es complien tretze anys que foren nomenats consellers, Matas d'Economia i Reus d'Ordenació del Territori. Aquell juny del 1993 Gabriel Cañellas donà pas a la generació dels joves. També passaren a formar part de l'Executiu Joan Flaquer i Catalina Cirer. Poc abans Rosa Estaràs havia estat nomenada vicepresidenta. Matas rememorà ahir amb bon humor i distància aquell moment tan important de la seva carrera política.

El 'curriculum' de Veramendi

La web de Tribuna Mallorca donava ahir notícies relacionades amb el regidor del PP de Cort Carlos Veramendi el mateix que qualificà de «porc senglar» Pere Muñoz al ple de dimecres. Segons Tribuna, Veramendi va estar lligat a una associació que promulgava el nacionalsocialisme i negava l'holocaust jueu: l'antiga Cedade. «Veramendi era el braç dret del dirigent de la formació nazi Eduardo Connolly» que infectà Palma amb les pintades «Aguiló xuetó», en al·lusió a l'exbatle socialista. Segons aquestes fonts, Veramendi també va estar vinculat al sindicat d'extrema dreta Fuerza Nacional del Trabajo.

La 'solidesa' de Can Domenge

Fonts jurídiques ens han assegurat que el ple del Consell subsanà un seguit de deficiències procedimentals en l'adjudicació de Can Domenge. Reconeixen que els vots del PP i UM en aquella sessió han posat molt difícil que prosperi cap recurs, ja que validaren el procés.

Les barbaritats d'AFA

Els doblers que el Govern balear paga a Asociación Familiar, quasi 600.000 euros en dos anys i mig, serveixen perquè, en la seva web, Pérez Argüelles acusi els socialistes de «fomentar l'homosexualitat a les escoles». És penós que animalades d'aquesta casta es paguin amb doblers públics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.