algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Excés de suficiència

La suficiència d'alguns resulta molesta especialment quan se sap quant ho és, de pretesa. Aquest és el cas de Catalina Cantarellas, directora del Departament de Ciències Històriques de la UIB. A l'acta de la sessió de la ponència tècnica de Patrimoni Històric, i en el capítol de precs i preguntes, es recull la lectura del següent escrit signat i remès per Cantarellas: «A la darrera reunió de la ponència celebrada el passat 2 de maig, un membre de la mateixa, el sr. Ferran Tarongí, va posar en entredit, si més no, l'enfocament de l'informe realitzat per la que subscriu i pel professor d'Història de l'Art sr. Jaume Andreu, en relació al trasllat de la Creu del Terme de Sóller. Des del moment que la nostra professionalitat, com a representants de la Universitat de les Illes, és a l'abast dels interessats, la qual cosa desconec en el cas del sr. Tarongí, vos prec que a la propera reunió l'esmentat senyor justifiqui i fonamenti la seva 'opinió' sobre l'informe de referència, opinió que cal que quedi reflectida a l'acta». Segons l'acta, el senyor Tarongí, que és el president del col·legi d'arqueòlegs, es limità a respondre que «simplement no estava d'acord amb l'informe».

Pedagogs i maltractaments

IB3 s'ha interessat per la notícia, avançada per Diari de Balears, que pedagogs de la

UIB han documentat maltractaments infantils a les escoles. S'hi ha posat en contacte per realitzar un programa.

Matas fa una sòcia per a l'OCB

Una senyora mallorquina es presentà ahir a la seu de l'Obra Cultural Balear i es va fer sòcia de l'entitat. Ens expliquen que la dona estava «indignada» per la contesta de Jaume Matas a una pregunta de Mònica Terribas, durant una entrevista recent a TV3. El president restà qualsevol rellevància a les crítiques de l'Obra perquè «són dels mateixos de sempre».

Modalitats

La llengua tornarà a ser objecte de campanya electoral. Quan els socialistes demanin al Congrés que sigui retirat l'articulat de les «modalitats», n'hi haurà que aprofitaran per fer-ne bandera victimista. Antich badà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.