algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
26°

Nou partit a Calvià?

A Calvià es comenta que el regidor trànsfuga Joan Thomàs podria encapçalar un nou partit independent a les pròximes eleccions municipals. Naturalment, aquest partit arrencaria sota la tutela del PP i dels poders fàctics que li donen suport al terme. L'objectiu és clar: restar tots els vots possibles a la UM d'Isidre Canyelles per aconseguir que perdi la seva acta de regidor i facilitar que Carlos Delgado obtingui la majoria absoluta. Per cert, que darrerament Delgado torna a dir en privat pestes de Canyelles.

L'èxit de Joaquín Legaza

Qui puja com s'escuma dins l'Ajuntament calvianer és el director generaJoaquín Legaza, que ha aconseguit la màxima confiança del batle. Fins i tot és ell qui fa d'àrbitre en els enfrontaments entre regidors amb responsabilitat de govern, com és el cas de José Manuel Ruiz i Bartomeu Bonafé, que es duen com el ca i el moix. Legaza, antic membre deCuerpo de Letrados Sindicales durant el franquisme, es troba molt a gust en la seva tasca arbitral.

Tancador, tancat

Són tantes les instal·lacions que ha pretès tancar el diari El Mundo a Mallorca per presumptes il·legalitats, que sorprèn que sigui la seva pròpia planta impressora la que ara estigui a punt de ser-ho. Tanmateix, la rotativa no té a res a veure amb el diari, que sempre podrà continuar sortint imprès en qualsevol altra planta legal de Mallorca o de la península. La llibertat d'expressió no corre perill. I la de fabulació, tampoc.

Cobrar

Parlant d'El Mundo. Ja se sap que en aquella casa n'hi ha un que cobra d'AFA per defensar-la. Però, n'hi ha més?

Febre digital

La febre dels diaris digitals i dels blogs personals augmenta de manera proporcional a la proximitat de les eleccions. Ens arriben notícies de futures incorporacions amb l'esperit extremadament guerrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.