algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La pinya

Unió Mallorquina està llançant missatges a tots els seus militants per tal de «fer pinya» de cara a les pròximes eleccions. La cúpula vol «un partit més unit que mai», conscients que s'acosten mesos molt difícils i que a les eleccions hauran de suportar una forta pressió del PP, que intentarà llevar-li tots els vots que pugui.

Mitjans

Com ja ve sent habitual a mesura que s'aproximen les eleccions, estan preparant la seva sortida al mercat mitjans de comunicació -principalment via Internet- per intentar influir en el contrincant i l'electorat.

Segura

La gastroenteritis que va retenir dos dies en el llit l'escriptor Miquel Segura en el decurs del seu recent viatge a Tunísia va ser produïda per la ingestió d'una ensalada. El fet és que persones que l'acompanyaven l'alertaren del mal aspecte que presentava el plat, però ell insistí a ingerir-lo pensant, erròniament, en la fortalesa del seu estómac.

Son Moix

Els responsables de Cort arrufen el nas cada cop que se'ls insinua la possibilitat d'eliminació de la pista d'atletisme de Son Moix per ampliar l'estadi i acostar el públic a la gespa. No els agrada la idea de cap banda, ja que ho consideren un empobriment de l'estadi municipal.

Calatrava

El prestigiós arquitecte i enginyer Santiago Calatrava podria projectar una obra de primera magnitud a Mallorca. La indeterminació d'aquest treball podria ser una de les causes per la qual no va fer declaracions divendres passat, quan va ser a Palma per entrevistar-se amb el president Jaume Matas.

Matas

Jaume Matas s'hauria enutjat de valent per la manera com alguns mitjans han publicitat el seu futur canvi de domicili. El president i la seva família deixaran de viure en un xalet adossat de Calvià i ho faran al centre de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.