algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Un deu per a Cirer

Sr. director: Vull felicitar la batlessa de Palma, Catalina Cirer, per la campanya que ha emprès als barris de Palma sota el nom «Volem escoltar a tothom, volem parlar amb tothom». La veritat és que no sol ser molt habitual que els polítics siguin molt receptius a les queixes dels ciutadans i més quan no són en campanya electoral. Per això, crec que Cirer ha encertat de ple en l'organització d'aquesta sèrie d'actes que, la veritat, com el seu nom indica, són per escoltar i per parlar de les nostres barriades.

He estat en un d'aquests i la veritat és que no és el que en principi em temia, una pèrdua de temps, sinó que hi ha moltes intervencions de veïns i cadascú reclama alguna actuació al seu carrer de part de l'Ajuntament.

Per això em sembla bé que els polítics, i en aquest cas Cirer, sàpiguen baixar al carrer i contreure compromisos per solucionar els nostres problemes.

La veritat és que l'actitud de Cirer va ser immillorable, ja que va estar prenent notes durant les intervencions dels veïns, fet pel qual confiam que les nostres demandes es puguin solucionar. Per tant, un deu per a Cirer.

Mar Cirer. (Palma).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.