algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Gràcies a la Residència de Cala Estància

Sr. director:

Els ràpids canvis que es produeixen en la societat repercuteixen en bona part en la família. A la nostra família se n'han produït també molts, de canvis. La nostra mare ha viscut els tres darrers anys de la seva vida en una residència per a persones majors, la Residència Cala Estància. Els motius pels quals la vàrem traslladar a viure-hi foren diversos, però sobretot perquè cap de nosaltres no podia atendre-la amb la dedicació que ella requeria i que consideràvem que mereixia tenir.

Durant aquests tres darrers anys, la nostra mare ha estat vivint envoltada per un gran equip humà que ha fet que aquests tres anys darrers de la seva vida hagin estat càlids i tranquils. No ha viscut la soledat que desgraciadament acompanya la majoria de persones grans. Els seus darrers mesos foren difícils, ja que s'agreujaren les seves malalties i cap de les tres filles no volguérem que fos traslladada a la clínica. Ha conviscut atesa per un equip humà, des del nostre senzill punt de vista, de gran vàlua, des de les al·lotes que es feien càrrec de la seva atenció personal, fins al cuiner (que malgrat que algunes vegades la nostra mare li remugava com una nina que ho fa del menjador escolar, li canviava sovint el seu plat per un altre); i passant per les persones de la recepció i manteniment; de les infermeres, els metges, la direcció...

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que treballen en aquesta residència per la seva feina, per la seva dedicació i tendresa (sobretot la que han dedicat a la nostra mare en les darreres setmanes) i desitjam que els Reis Màgics els duguin molts de doblers per a inversions socials, per exemple per fer moltes residències per a persones grans a fi que aquestes puguin passar els seus darrers anys com els ha passat la nostra mare.

Neus, Margalida i Joana Maria Santaner. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.