algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Expectació

A Barcelona, han incrementat de manera espectacular les subscripcions a televisions de pagament, justificades per la gran campanya futbolística del Barça la temporada passada. Ara la gent no se'n vol perdre cap partit.

Aeroports

Són molts els aeroports que tenen a la zona d'embarcament, als serveis, dipòsits per a les agulles hipodèrmiques. Està molt bé, però ens hem de demanar com poden els toxicòmans passar les agulles pels controls de l'aeroport. Serà que no són tan segurs?

Taxis

Els taxistes de l'aeroport de vegades tenen discussions absurdes. Un d'ells ho va dir ben clar: «No sé per què ens discutim si, de vegades, els turistes que agafam vénen més plomats que els mallorquins».

«Overbooking»

Tanta d'expectació varen tenir les festes d'Algaida que, per aconseguir una beguda a la barra muntada a la plaça Major, s'havia d'esperar més d'un quart d'hora. Alguns en desistiren.

Qui pensa ser?

Un dels productes pitjors sorgits de l'Acadèmia d'Operación Triunfo és David Bustamante. Cada nou treball discogràfic és pitjor que els altres, però quan la setmana passada es va posar a córrer a l'aeroport de Son Sant Joan per defugir els flaixos dels periodistes, la cosa ja va ser grotesca. Com si fos una estrella, vaja.

Iberia

Molts de mallorquins es demanen com és possible que sempre que tornen amb Iberia des de Barcelona tenen petits retards i han de viatjar amb pastera fins a l'avió, en lloc d'embarcar a través definger. És qüestió de mala sort o és que això d'anar a Barcelona és molt poca cosa comparat amb Madrid o amb Padeborn, posem per cas?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.