Color i sabor de mar al Beau Site
Hi havia la transparència fràgil i perfumada del vi blanc Obelisk que ens acostava a les vinyes que creixen esponeroses als voltants d'Alexandria. La transparència se n'anava quan un lleu tel d'humitat s'enganxava al vidre de les copes. Llavors la transparència es veia a la mar, amb una escampadissa de blau netíssim sobre l'aigua que era com un vidre posat per tapar un fons d'arena. Marcat per un passeig marítim en corba apareixia el perfil de Marsa Matruh. Més lluny, la cova de Rommel. Estampa mediterrània amb desert i oasis -Siwa, Gara...- que quedaven a l'esquena, ja eren passat. Una caminada fins a la línia de l'aigua feia avinent que aquelles transparències i aquells colors no eren de vidre. Amb els peus en remull se sentia la frescor de l'aigua que, com un raig tonificant, pujava per les cames. Era un gust estar allà intentant detenir un temps feliç que sempre es resisteix, s'escola entre les mans, es fa fonedís. Fins i tot les petjades damunt l'arena eren un vist i no vist: sempre hi havia preparada una llepada de l'aigua que arribava per deixar les coses al seu lloc. Era ben igual si aquelles hores, aquell moment i aquell lloc eren un miratge. Tot valia la pena.
També a Opinió
- S'ha mort Pere Sampol Mas, el polític que va dur el sobiranisme d'esquerres a les més altes cotes de poder
- Conseqüències de la prova cicloturista Mallorca 312: gent confinada a ca seva durant hores i retencions de més de vuit quilòmetres
- SOS Residents: «Diguem prou a la carrera 312 i a la Mallorca convertida en parc temàtic»
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- 'Welcome to Sóllerland', la iniciativa que denuncia la massificació turística amb imatges (no tan irreals) generades amb IA
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.