algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El batle de Calvià es despista dels problemes

Visc a Son Caliu a Palmanova des de fa algun temps i mai no havia vist una forma de treballar en els carrers tan desastrosa com la que suportam des de fa 6 mesos a la nostra zona. El setembre van obrir rases al carrer Castelló, darrere de Mercadona.

Hi suportam sorolls, pols, ens van treure els aparcaments, les tanques gairebé no es veien a la nit, així durant dos mesos, sense que tampoc es veiés els obrers per allà fent molt moviment. Finalment ens van tapar amb terra la rasa i van deixar la caseta de les eines. Ningú ens va donar una explicació.

Poques setmanes després es va enfonsar l'asfalt i van haver d'obrir una altra vegada gairebé tot el que estava ja arreglat. Se'ls havia oblidat alguna cosa o ho havien fet malament. Tampoc ens van avisar ni ens van explicar res.

Durant dos mesos més, també va estar tallat el pas en un sentit del carrer Saragossa a la sortida per la rotonda del número 5. Van posar una canonada molt gran, que es va quedar oberta sense que ningú treballàs tampoc, però els veïns vam haver d'aguantar més pols i molèsties. Tampoc ningú ens va dir res del que passava.

Per fi als cinc mesos de molèsties ho han asfaltat tot, però una altra vegada se'ls ha oblidat les reixetes de l'aigua de pluja i una altra canonada al carrer Castelló. Nova rasa que creua el carrer, mal tapat amb terra que ens destrossa els cotxes, que fa soroll i que ens posa tot perdut amb la pols. Tampoc expliquen res ni avisen. Ara ja han tapat la rasa, però s'han oblidat de les voreres que continuen trencades des de fa més d'un mes.

Pregunt a gent de l'Ajuntament i ja no saben què dir, encara que algun fa un comentari que m'escandalitza, «el batle no passa per allà perquè se'n va a la seva casa de Palma per l'autopista i per a aquelles coses ha posat un polític que no sap molt d'obres, perquè abans era conductor d'ambulàncies».

I jo em pregunt «És possible que importi tan poc a aquest batle la tranquil·litat dels veïns i la despesa que vam pagar entre tots? És possible que un batle sàpiga tan poc del seu poble i a sobre es vagi a viure a Palma? Llavors, a què ve aquí? a solucionar-se els seus assumptes particulars?

Si continua així, cada vegada que trepitgem malament els sots que deixa als nostres carrers, ens recordarem de tota la seva estirp i maleirem el dia que va entrar a l'ajuntament.

Francesc Fiol Franco. Son Caliu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.