algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Peus a terra: 22.000 al·legacions per anar a votar

El 25 de maig vàrem ser testimonis de l'enfonsament dePrestige. El prestigi del pacte de progrés que no va ser reconegut per una part de l'electorat i que, per un diputat, va donar la majoria absoluta al PP en el Govern, i amb la complicitat d'UM, en el Consell.

S'acosta un xapapote del qual ningú vendrà a ajudar-nos a fer-l'hi front: asfalt a balquena i molt de Porlant.

Tenim la matge de gent que vol tornar enrere i el primer que volem és un futur sostenible. Però no hem estat capaços encara de combatre la cavernícola empenta dels qui volen convertir Balears en un Hong Kong. És clar; el progressisme dins la història de la humanitat té només dos segles d'existènci amb els seus encerts i els seus fracassos. Per contra, l'afany depredador de bestioles perverses té milions d'anys, com reflecteix la filogènesi i l'antropologia.

Però és fals que les Balears siguin un feu del PP. Això és el que volen que sembli per anul·lar tot signe de responsabilitat cívica. El Partit Popular té un diputat més i per això ja treu escuma per la boca giravoltant els ulls com la pantalla d'una màquina escurabutxaques.

Hem de donar el senyal d'alarma a nivell internacional i deslegitimar un govern que fa orelles sordes a tots els informes que demostren la fragilitat del nostre ecosistema social i natural.

Les vint-i-dues mil al·legacions que s'han recollit són un signe que ha de servir per encoratjar-nos en la propera convocatòria electoral. A les generals podem advertir el PP? No sé la resposta, però cal respondre a l'enginyosa Estaràs amb fets -vots- davant allò que mai plou a gust de tothom. Això ja ho sabíem, Sra. Vicepresidenta, des del dia del discurs d'investidura de Matas quan es va posar al servei dels empresaris!

Companys: els progressistes som més numèricament encara que no disposem d'aparells mediàtics. Tenim més imaginació i capacitat. Tal vegada només ens manqui un poc de punyeteria.

Montserrat Alcaraz Vich. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.