algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Sí a una coalició PSM-EU-EV

En les darreres setmanes els mitjans de comunicació han difós notícies esperançadores que indiquen que, a la fi, els partits d'esquerra de les Balears es tornen a reorganitzar i es plantegen propostes valentes i serioses per recuperar la iniciativa política davant l'agressió que practica el pacte conservador PP-UM.

En aquest sentit, ens semblen força interessants les informacions aparegudes fa poc sobre la possibilitat que s'estableixi una coalició electoral per a les eleccions de març del 2004 entre el PSM-EN, Esquerra Unida, Els Verds i ERC.

La nostra percepció és que aquesta possible coalició ja ha començat a generar una enorme il·lusió entre grans sectors dels votants progressistes, que se sentiren profundament desenganyats pels resultats electorals del 25-M.

Al nostre entendre, aquesta candidatura comptaria amb moltes possibilitats d'obtenir un diputat al Congrés, fet que constituiria una empenta extraordinària per al progressisme, el nacionalisme i l'ecologisme illencs.

A més a més, en un context en què és possible que el PP perdi la majoria absoluta, l'escó podria jugar un paper decisiu en les Corts. Esperam que les formacions polítiques de l'esquerra ecologista i nacionalista no deixin passar aquesta ocasió històrica.

Pilar Arnau, David Ginard i Antoni Nadal. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.