cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

L'oferta de Matas a Munar

Matas oferí ahir a Munar la presidència del Consell i la lliure formació del seu govern de Mallorca. A canvi, el PP exigeix la creació d'un institut que assumeixi les competències de benestar social, tercera edat i esports i que, a més, pugui fiscalitzar les subvencions del CIM. És a dir, controlar el que popularment s'anomena com sa repartidora. Sobra dir que aquest institut seria manejat pel PP, per delegació de la pròpia presidenta del Consell. En poques paraules: els populars pretenen controlar o supervisar les xarxes d'influència que han determinat l'expansió de Unió Mallorquina dins el teixit social.

En contrapartida, UM podrà aprovar el seu pla territorial. El PP no li posarà cap entrebanc, sempre que estigui consensuat. Hi haurà desdoblaments i es construirà el segon cinturó de Palma amb els doblers arribats, ara sí, de Madrid. Aquesta és l'oferta del PP. La d'Antich és l'entrada dels socialistes dins el govern de Mallorca, també amb Munar de presidenta. Però, si accepta, UM es quedarà sense pla territorial, perquè el PP el tirarà per terra en el Parlament.

Ara és Munar la que ha de decidir: o manejar sa repartidora a mitges amb Antich i quedar-se sense pla territorial; o tenir sa repartidora fiscalitzada pel PP però amb un govern monocolor que podrà aprovar el pla territorial de cap a cua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.