nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

No està clar

L'any 1999 UM va fer una enquesta entre els seus afiliats a les 53 ciutats i pobles de Mallorca per saber quina era la seva opinió sobre amb qui havia de pactar el partit. A 52 llocs varen dir als dirigents que s'estimaven més l'acord amb l'esquerra. Però ara les coses no estan tan clares, i ja hi hauria un grup de comitès locals que mirarien amb bons ulls el pacte amb el PP.

Entorn  

Dins Cort es comenta que l'entorn més proper al batle Joan Fageda no es «romprà l'ànima» fent campanya electoral a les properes municipals. Sí, en canvi, intentaran fer bona feina per a les llistes autonòmiques si Fageda hi forma part. L'encara batle tendria, en principi, asssegurat anar de número cinc a la llista del Parlament.

Rosselló  

A pesar de les dificultats d'enteniment, més o menys ben resoltes, de la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, amb el president Antich (i se suposa que amb els consellers socialistes), l'arbre és el gran protagonista dels missatges nadalencs. La metàfora arbòria va ser emprada pel president a la seva felicitació nadalenca («L'arbre no s'aturarà de créixer»), de ressonàncies lloberianes; i Aina Salom ha escollit directament dos versos de «Lo pi de Formentor» per felicitar Nadal. La comparació entre un i l'altra ens ensenya que és millor anar sempre a l'original.

Algaida  

El poble natal de Francesc Antich i del qual va ser batle, és l'únic de tot Mallorca al que han aprovat quatre projectes de l'Objectiu 2 de la Unió Europea, que mira fil per randa els expedients abans de donar el nihil obstat.

Font  

En aquestes dates preelectorals n'hi ha que fan molta memòria, i recorden, per exemple, que la Covergència Poblera de Jaume Font va estar a punt d'integrar-se a UM en els anys vuitanta abans de decantar-se en el darrer moment pel PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.