algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Roig

El candidat a la batlia de Palma pel PSIB-PSOE, Antoni Roig, ha aconseguit aprimar-se un bon grapat de quilos a força de règim i de fer natació. S'hi va posar fa un parell de mesos i l'èxit ha estat espectacular. Segur que arribarà a la campanya fet un figurí. «No vull grassos», li va dir el seu cap de campanya, tal com comentà en el seu moment aqueta secció.

Taronja  

El PSM, com estava previst, ha adoptat el color taronja per fer la seva campanya electoral. Però els tècnics d'Antich encara no tenen clar quin serà el color dominant a les seves tanques i anuncis. És probable que finalment n'hi hagi tres: blanc, roig i... verd. I és que les tonalitats de missatge subliminal ecologista sempre són ben vistes.

Rodríguez  

A Cort es va comentar molt la setmana passada el mal humor amb què va tornar el tinent de batle José María Rodríguez de Madrid. Entre els funcionaris es comentava perquè estava tan enfadat en dates prenadalenques. Serien problemes interns dins el PP? Amb l'organització de la pròxima candidatura? No se sap. Però a l'Ajuntament Rodríguez és una persona molt coneguda i se sap perfectament quan les coses li van bé i quan no a diferència d'altres polítics illencs.

Nadal  

Cada cop és més costum que tanquin més bars a Palma el dia de Nadal. Ahir, els nombrosos parroquians matiners ho tenin molt difícil per poder consumir un cafè amb llet. A diferència d'altres èpoques, ara el dia de Nadal és sinòmim de paralització quasi total, com si s'hagués generalitzat el costum de quedar tothom a ca seva. Per no haver-hi, quasi no es veuen ni policies pels carrers. Es pot aparcar i és com si s'hagués establert un dia de treva respectat per tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.