nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Lobby

El Lobby per la Independència responsabilitzà ahir polítics i mitjans de comunicació espanyolistes de l'atemptat contra el venerat Sant Crist de la Seu per una persona folla natural de Jerez. «Tot l'odi contra la llengua catalana, les tradicions i els costums de Mallorca forçosament havia d'acabar així», i raona el Lobby: Us imaginau què passaria si un mallorquí se n'anàs a la terra de Joaquín Rabasco (Andalusia) i allà capolàs la Virgen del Rocío o el Jesús del Gran Poder?

«Soparasso»  

El sopar de Nadal del PSIB-PSOE deixarà petits els de la resta de partits. Si ahir informàvem que les 1.600 localitats del restaurant de Son Amar s'han exhaurit, ara ens informen que hi entraran fins a 1.800 comensals, un poc estrets, això sí. «I encara en queden molts que no hi podran anar», ens asseguren.

Recuperada  

Aina Salom està plenament recuperada de la baixada de tensió que patí la matinada passada al Parlament, durant la discussió dels pressuposts. L'esvaïment de la consellera de Sanitat va ser provocat per la calor intensa que feia en aquells moments a la sala.

Oliver  

Les relacions entre el president de la Caeb, Josep Oliver, i el conseller de Turisme, Celestí Alomar, són tan gèlides que el cap dels empresaris afirmà ahir que s'assabenta «per la premsa» del que pensa el conseller sobre la seva gestió.

Yom Kippur  

Per cert que Josep Oliver afirmà ahir que si Bush ataca l'Iraq aquest hivern i es produeix la davallada subsegüent del turisme, «la situació de les Balears podria ser semblant a la generada per la guerra del Yom Kippur, el 1973». Com se sap, aquella guerra va fer esclatar la crisi del pretroli i va sumir l'Arxipèlag en una intensa desacceleració turística i en el turisme d'espardenya.

Crisi  

Alguns empresaris de la construcció s'han posat en contacte amb la Caeb per informar els dirigents empresarials que «podem entrar en una sitació molt complicada si la caiguda de la demanda en el sector immobiliari dura quatre mesos més».

Benzineries  

Ferran Trujillo té previst fer complir la llei en el proper mandat municipal i aconseguir que es retirin de l'interior de Palma el màxim de benzineries possible i que s'instal·lin a la perifèria del terme. La resistència empresarial és forta per evitar-ho, però la normativa és la normativa.

Final de gener  

El PP-Balears ja sap que Aznar té intenció de presentar el candidat al Consolat de la Mar en la convenció que tindrà lloc a final de gener a Madrid, juntament amb els candidats de tot l'Estat. Amb tanta de festa per enmig, pocs són els qui dubten que aquest candidat serà Jaume Matas.«No hi ha temps per a res més».

Mallorca  

Els candidats del PP al Consell de Mallorca seran o Rosa Estaràs o Pere Rotger. Aquesta és tota la cera que crema al PP-Balears. El candidat «de bon de veres» el tria Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.