cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Guardau-nos d'un ja està fet

Quan la recollida pneumàtica de fems al centre de Palma està pràcticament enllestida i les boques xucladores ja estan instal·lades pels carrers principals de la nostra ciutat, el grup municipal socialista en critica el projecte i diu que és una inversió innecessària en aquest moment i que només beneficiarà un deu per cent de la població.

Voleu dir que aquesta crítica no hauria d'haver arribat molt abans, quan se'n presentà el projecte al plenari de l'Ajuntament o quan tot Palma estava amb els carrers en obres per fer-hi la instal·lació? Supòs que sí, que feren les corresponents crítiques, però de llavors ençà no se'ls ha sentit motar sobre això ni sobre moltes altres coses que passen a Palma, que s'està convertint en una ciutat inhòspita per a molts de ciutadans que veim escarrufats com les places i els carrers perden la seva fisonomia més tradicional i s'assemblen cada dia més als carrers i les places de moltes altres ciutats peninsulars governades pel PP, i els problemes amb què ens enfrotam cada dia continuen sense resoldre's.

No hi deu haver res que faci més vergonya que passejar per Palma amb amistats estrangeres. Cada cantó, cada carrer és tot un poema de la ineficàcia del nostre govern municipal davant els problemes més bàsics que patim: la neteja, els fems, el trànsit, les obres acabades aviat i de pressa per a la inauguració pertinent i tornades a alçar per manca de previsió, tubs que no saps ben bé d'on vénen ni per què estan a la vista, cables que pengen perillosament, clavegueres embussades, contenidors pudents. Us heu fixat que les rajoles que fa devers dos anys es posaren a Jaume III estan brutes com si fes vint anys que hi passeja una gentada? I que algunes, bastants, de les lloses amb què es pavimentà, també fa poc, el passeig de Mallorca es mouen?

I amb tanta feina per fer, a l'oposició municipal només se la sent adesiara o, com ara, quan el projecte està gairebé enllestit del tot. Deu ser còmoda la cadira de l'oposició, perquè si continua així és probable que hi segui un parell d'anys més, per més que el partit del govern sigui tan ineficaç, com ja tenim comprovat de sobres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.