algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

LLengües

Segons dades que maneja la Direcció General de Política Lingüística, a Mallorca es parlen en l'actualitat més de quaranta idiomes. L'allau migratòria dels darrers lustres ha aportat tal varietat de noves llengües arribades de pertot arreu que duen camí de convertir l'Illa en una Babel.

Ina  

Avui dimarts, a l'hotel Son Vida, tendrà lloc un homenatge a la que va ser alt càrrec de la Conselleria de Turisme Ina Martínez en el Gvoern Antich, que durant el Govern Soler també va ser consellera durant un dia. El mateix dia de maig del 1996 en que sortia publicat el seu nomenant en el Butlletí Oficial, Cristòfol Soler fou destituït pel seu propi Grup Parlamentari, que imposà a Jaume Matas.

Atemptat  

Dins el món turístic es comentà molt ahir l'atemptat de Bali, i la majoria de les opinions se centraven en què, un cop més, s'ha demostrat la inseguretat dels destins on impera o hi és present la religió musulmana. Així, amb la boca petita, gent del sector opina que l'any que ve pot ser un any difícil, sobretot si Bush ataca l'Iraq, però que amb les coses que passen, les Balears, que conjuguen oferta segura, societat occidental i encís mediterrani, tenen assegurada la clientela per molts d'anys i en bones condicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.