nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Fa més d'un any

Si, efectivament, ja fa més d'un any que unes quantes brigades de neteja varen desembarcar al «Parc Municipal» de Torre d'en Pau. La seva missió, el seu principal objectiu, era la de rentar la cara a aquest espai públic, ja que havien de venir un parell de polítics a desenvolupar un acte. Periodistes, fotògrafs, un ministre, el batlle amb un grapat d'assessors i tota la parafernàlia que duen aquestes coses, van aparèixer una tarda del mes de juliol.

Sense previ avís, anunciaren de forma pública i un poc estranya que el parc, cedit pels militars fa una pila d'anys al poble, pasava a ser competència del Ministeri de Medi Ambient per tal de convertir-se en un centre d'interpretació del Parc Natural de Cabrera.

Però... Què pasaria amb les associacions que normalment desenvolupen la seva tasca de dinamització dins el parc? Quin seria el règim d'ús? Com s'estructuraria el funcionament? Quin era el pressupost? Aquestes i totes les preguntes que vos pugueu imaginar quedaven sense resposta. El que importava en aquell moment era la foto de l'estiu; un ministeri invertia centenars de milions a una barriada poc agraciada amb les inversions públiques.

Ara, un any més tard... No han fet res, bé, millor dit, sí que han fet, han deixat que el parc es deteriori. No és difícil pensar que aquest abandó premeditat serà la justificació pel tancament del parc.

Maria del Mar Ensenyat Parets. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.