algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Parc temàtic

El PSM de Binissalem va presentar una moció al seu Ajuntament contra el parc temàtic que es vol construir a Inca perquè, segons aquest partit, «afecta tota la comarca». Però va sorprendre que el PSOE binissalemer se n'abstingués al·legant que «això no afecta Binissalem». El PP hi votà en contra.

Demanda Des de la seu d'Unió Mallorquina sortiren ahir compactes de La Balanguera cantats per Chenoa en direcció a altres partits, que han demanat tenir-ne una còpia. I és que la iniciativa de Munar ha estat rebuda en altres formacions «amb sana enveja».

Sampol El vicepresident econòmic serà passat demà divendres a Madrid per assistir a la desfilada dels models de Tolo Crespí per la passarel·la Cibeles. Sampol aprofitarà l'avinentesa per acudir a dues exhibicions de bijuteria i artesania en la qual participen nombroses firmes illenques.

Adrián Ahir se sentien veus de polítics del Pacte de Progrés en el sentit que el conjunt de les forces polítiques que el componen s'haurien de moure a nivell de les Balears per tal d'aconseguir que el regidor d'EU a Artà, Julen Adrián, deixi de patir atemptats. S'ha de recordar que una vegada calaren foc a la porta de casa seva amb ell i amb tota la seva família dedins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.