lluvia ligera
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Crespí

Dins Vicepresidència del Govern es considera «tot un esdeveniment» que el dissenyador mallorquí Tolo Crespí presenti els seus models a la passarel·la Cibeles de Madrid. «Això pot donar molta de feina a empreses mallorquines ficades dins una indústria tan dinàmica i no contaminant com és la roba».

De franc Dissabte i diumenge pot ser gros durant les jornades de portes obertes del Consell de Mallorca amb motiu de la celebració de la Diada. Resulta que tothom que hi vagi obtindrà de franc un compacte de «La Balanguera» cantada per Chenoa. En total s'han fet 5.000 còpies, però tenint en compte que se n'enviaran una o dues a totes les escoles, és possible que al carrer Estudi General acabin el regal molt aviat.

Retirada Per cert, que els malpensats diuen que la foto de Chenoa, retocada i amb fons blau, que apareix a la portada del compacte de «La Balanguera», té una retirada a Munar, que ja ha aconseguit que se la identifiqui amb la famosa cantant d'Operación Triunfo. No obstant això, el més important és que els joves coneguin l'himne d'Alcover i Vives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.