muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Patrimoni

La Conselleria d'Educació té ganes de llogar un local o un edifici per establir-hi la seu de l'Institut Ramon Llull. No obstant això, la Direcció General de Patrimoni del Govern, que és la que té els doblers, no és gens partidària d'anar de lloguer i s'estima més comprar, la qual cosa encareix i alenteix l'operació.

Esponjaments Dins el PP hi havia ahir malestar perquè «el Govern Antich ha anunciat ara alguns esponjaments, com si hagués descobert la pólvora», ja que «aquesta política la inicià fa anys l'Executiu del PP i es tomaren cinc edificis obsolets» en compliment de la normativa aprovada durant la seva etapa en el Govern.

Gual Per la Conselleria d'Educació es comenta que Jaume Gual, actual director general de Planificació Educativa, seria el nou conseller i substitut del ja històric Damià Pons, si el Pacte torna a guanyar l'any que ve. Pons hauria expressat el desig als més pròxims de deixar la Conselleria el 2003.

La boda Ha sorprès molt a Mallorca que cap informatiu de televisió ni cap diari d'abast estatal no hagi tret la foto del ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, i de la seva dona, Maite Areal, a la boda de la filla del president Aznar. S'ha de recordar que Matas va ser l'encarregat de comprar el regal de noces en nom del Consell de Ministres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.