algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Despertau!! despertau !!!

Això era el que deia el col·lectiu Fora Son fa uns anys; l'autopista de Llevant n'era el malson. El seu procurador de ciment i asfalt era el mateix que ara ens presenten com a ministre de Medi Ambient.

Idò tal persona ara des del Ministeri, amb el qual s'ha confós (és a dir, ell hauria volgut ser ministre de ciment, però no l'acceptaren, ja que per a això hauria d'haver exercit uns anys de picapedrer), vol omplir tota la franja litoral de la petita illa de Mallorca amb carreteretes (passeigs marítims), i tot ben arreglat i ben mudat amb il·luminació al llarg de tota la costa.

A més, vol llevar la funció d'una bona pedra de marès (disposada al sòl de manera natural) per bancs artificials.
Ja està bé, de voler uniformar el territori per fer planta a la globalització (destrucció de les identitats). Un exemple d'això és el nucli litoral del municipi des Saücar, on ens volen destruir la identitat, la peculiaritat i els trets distintius de la nostra costa tan avesada a la tranquil·litat. Si l'home juga amb la mar, ja ens podem preparar per rebre un gran temporal, i les regeneracions artificials de platges empitjoraran la nostra amistat amb la natura.

Siguem conscients que ens volen «vendre la moto» i diguem NO a una política ambientalment parlant tòxica. SOS litoral, passeig no!!!

F. Xavier Mas Ballester. Colònia de Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.