algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

González

El nou delegat del Govern Aznar per a l'Estrangeria i la Immigració, Ignacio González, sembla que vol encetar un nou estil de diàleg amb les diferents autonomies, segons informava ahir El País, que incloïa unes declaracions de la consellera Fernanda Caro que anaven en aquest sentit.

Ana Pastor La nova i flamant ministra de Sanitat, Ana Pastor, no tenia, fins fa pocs dies, coneixement de l'existència del Règim Especial Balear. Resulta que fins que la consellera Aina Salom no li ho va explicar, i fins i tot li regalà un exemplar de la normativa, no es va assabentar de la seva existència. Però curiosament és una ignorància parcial, ja que sí se sabia el Règim Especial Canari.

Alta tensió Els enginyers industrials no veuen gens clar que la Conselleria d'Innovació i Energia, que comanda Príam Villalonga, pugui treure endavant la iniciativa de soterrar el cablatge que tant espenya la imatge de Mallorca, tant amb línies d'alta tensió com de mitjana i baixa. Els problemes tècnics són molt grans, i si només s'obligàs a realitzar aquesta iniciativa als particulars i es deixàs a l'aire la gran gran xarxa de Gesa, els afectats es podrien enfadar molt.

Tèntol Avui comença el gran tèntol polític amb l'arribada de l'agost. Les «armes» s'embeinen i tota la tropa descansarà. És la pau dels trenta dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.