algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Son Llàtzer

Implementar al màxim l'hospital de Soon Llàtzer i iniciar la reforma de Son Dureta són les dues prioritats per enguany de la Conselleria de la Salut. Però mentre hi hagi turbulències sindicals no està clar que aquests projectes es puguin desenvolupar amb tota la seva amplitud i amb tranquil·litat.

Zones marítimes
El desig del Govern és donar el màxim de rendiment a l'ecotaxa. Ja se sap que les inversions començaran aquesta mateixa primavera. I ara dins el Consolat es parla que dos dels objectius que podrien ser prioritaris són la reforma del trànsit a les primeres línies de les zones costaneres i l'enderrocament d'hotels obsolets. És a dir, projectes que podrien ser molt ben acceptats per alguns hotelers, sobretot si el Govern és capaç de desviar els cotxes per la part més endarrerida dels nuclis turístics.

Banc de s'Oli
Hi ha detalls molts bons d'arreglar i que fan un gran bé a Palma. Aquest és el cas de la plaça del Banc de s'Oli, situada molt a prop de la plaça Major. Sovint està plena de turistes, però després de la darrera reforma s'ha quedat sense cap banc públic. I els turistes s'asseuen al desnivell de la zona enjardinada i, fins i tot, en terra. I aquesta denúncia val per altres indrets de Ciutat.

Panades
Avui és el gran dia de les panades, però s'ha d'admetre que ja no és com abans. Avui en dia molt poca gent respecta el dijuni i l'abstinència dels divendres i el final de la Setmana Santa i, en molts de casos, la gent arriba embafada al dia de Pasqua. Tal volta els que passaran més gust són els que han partit de viatge i la setmana que ve aprofitaran per menjar-ne.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.