algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Inca

El Lobby per la Indepedència farà enguany la seva tradicional protesta contra la Feria de Abril a Inca, tal com passà fa dos anys. De moment, el batle Pere Rotger no ha fet pública la data d'inauguració de la Feria. Tampoc no se sap si durà els calçons a l'ample que el Lobby li regalà l'any 2000.

Tanzània
La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, vol desconnectar de totes totes aquestes festes i ha partit de vancances a Tanzània, en plena Àfrica negra, terra de safaris i de tribus exòtiques. Segur que allà no pensarà ni en eleccions, ni en problemes de partit, ni en moratòries. Tampoc no se sap si per allà baix hi ha ecotaxa i què li faran pagar.

Interins
La plataforma d'interins tenia intenció de dissoldre's després de les accions judicials empreses contra el Govern Antich. Però això no és possible de moment perquè han de fer front als pagaments i despeses dels judicis que han perdut en el seu intent de ser readmesos. És senzill unir-se, però no tant dissoldre's quan queden càrregues pendents.

Alomar
Durant la passada Fira Internacional de Turisme (Fitur) celebrada a Madrid, el president José María Aznar passà de llarg a l'estand de les Balears. Dedins hi havia el conseller Celestí Alomar, que esperà pacientment mentre el monclovita encaixava mans a altres bandes. Però en veure que Aznar enfilava la sortida sense aturar-se a l'estand d'Ibatur, Alomar partí directe cap a ell i el saludà en el passadís. I és que els senyors de Palma tenen plet i se saluden; sembla que els de Valladolid, no.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.