nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Tutor

En el seu esperat recurs davant el jutge Monserrat el fiscal Antonio de Vicente Tutor comet un «lapsus» ja que demana la imputació de Rosa Estarás Cansado, és a dir, que en comptes del seu veritable segon llinatge, que és Ferragut, Tutor li entaferra el primer llinatge del seu marit, Pepe Cansado.

A la partida
El Govern creu que els hotelers cobraran l'ecotaxa als clients quan aquests deixin l'hotel. Normalment tots els turistes solen tenir despeses suplementàries que liquiden quan deixen l'establiment. Aquest serà el moment en què es cobrarà l'impost. El Govern també pensa que una part dels hotelers es decidirà pel sistema de mòduls. Així, pagarien i quedaria dissimulada l'oferta turística «poc clara».

Maonesa
El conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, tem molt el cop d'imatge de l'actual polèmica sobre l'ecoimpost, en la qual estan immersos els hotelers. «És el mateix que si un autocar carregat de clients arriba a un hotel i el primer que veu és el director dient: a aquests no els doneu la maonesa en mal estat com als d'ahir. No vull més diarrees! Després, el director mira les clientes joves i diu: vigilau-les, que ahir violaren la de l'habitació 102!». Quina imatge es poden endur els turistes amb tot aquest enfrontament de l'ecotaxa? Aquesta és la pregunta que es fa Mesquida, tan preocupat per les formes com pel fons de la qüestió.

La Sala
Rumors sense confirmar asseguren que el president del TSJB i la Sala coneixien l'acte del jutge Monserrat d'arxivament del cas Formentera abans que fos signat i fet públic la setmana passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.