nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP margina Son Cladera

Sóc un veí de la barriada palmesana de Son Cladera, i vull fer constar la deixadesa que, per part del PP a l'Ajuntament de Palma, està sofrint la nostra barriada. Primer de tot, vull recalcar l'enorme desil·lusió que em va produir escoltar el Sr. Fageda dient que en aquests anys de gestió del PP s'havien resolt molts problemes. A la nostra barriada, Sr. Fageda, li puc garantir que això no ha estat així.

En primer lloc, està sent el mandat de les promeses incomplertes com són les que vostè ens va fer a la seva campanya electoral. Només ressenyaré alguns dels seus incompliments, com són: la millora del camí de can Mayol, Bartomeu Calatayud, cala Blanca, cala Tuent, les voreres de cala Malgrana i arreglar l'enllumenat públic en general. De totes aquestes promeses que vostè ens ha fet repetidament no se n'ha realitzat cap, i no són les úniques ja que a tall d'exemple, li puc esmentar la dotació d'un centre cultural amb sala d'assaig per a la nostra banda de música, un local per als joves de la barriada, zones verdes, la neteja efectiva de Son Cladera Nou i una guarderia municipal.

També vull ressenyar la tan esmentada a bombo i platerets policia de barri, pot ser que al centre de Palma n'hi hagi, però el que sí li puc assegurar és que a Son Cladera és absolutament insuficient la seva presència. Desgraciadament diuen que les paraules se les emporta el vent, i allò de vostè ja és reincidència, ja que sempre ens ha promès moltes coses però no hi ha una actuació específica. Simplement per acabar li vull comunicar que una gran part dels veïns de Son Cladera ens vam trobar/trobam completament discriminats, i gent que havia confiat en la seva paraula actualment ens sentim completament enganyats i utilitzats.

Constantino Ramos López, vicepresident AAVV Son Cladera

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.