algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Rabasco

El president del partit ultraespanyolista ASI, Joaquín Rabasco, en col·laboració amb l'orquestra Salta-41, acaba d'enregistrar un disc anomenat No me dejes. El cinquanta per cent dels beneficis que reporti aquest disc seran entregats a l'associació Amadiba, de mares de discapacitats.

Maig
Tothom ja dóna per fet que l'ecotaxa s'aplicarà el primer de maig. La manca d'acord del Govern Antich amb touroperadors i amb hotelers no deixa cap altre camí que prendre la decisió de manera unilateral i conforme a la llei aprovada en el Parlament. Ja no hi ha marxa enrere. A més, l'ajornament fins el novembre s'hauria de fer per decret, i no hi ha cap intenció de promulgar-lo.

Enquesta
Allò que és segur és que es tonarà a posar molt de moda l'enquesta feta per Sondymark ara fa dos anys, en la qual s'assegura que el vuitanta per cent dels balears estan a favor de l'ecotaxa. Aquesta és la vertadera arma que té Antich en les seves mans: el suport popular a la mesura i com es podria traduir això en vots el 25 de maig del 2003. De fet, l'aposta ja es planteja en un tot o res mirant als comicis autonòmics.

Preguntes
Avui hi ha ple en el Parlament. I ja tornam a tenir el PP remolest. La causa és que de les catorze preguntes que es faran al Govern, només n'hi ha vuit que són del PP. Segons els populars, «això és intentar anul·lar el nostre paper d'oposició, ja que les preguntes que fan els diputats del Pacte són en realitat floretes a l'Executiu». Els conservadors creuen que en aquestes condicions és impossible fer una oposició com cal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.