nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Reflexionem

Sense la col·laboració dels pares, l'educació és impossible. És impossible que funcioni el sistema sense que pares, fills i educadors estiguin en el mateix bàndol. És del tot injust carregar la responsabilitat de qualsevol cosa que no ens agrada o bé als professionals educadors o bé a l'administració, que també es preocupa del benestar, de la formació, dels hàbits, dels valors ètics que duen la vida dels nostres fills.

Tot això no és més que una introducció per oferir la meva visió sobre la pàgina web facilitada per la Conselleria de Benestar Social de la nostra Comunitat. Sense menysprear en cap moment l'opinió que s'hagin pogut formar altres persones, vull donar a conèixer la lectura que n'he fet jo. En primer lloc, vull dir que som mare de dues filles adolescents i que crec en la formació a casa, conjuntament amb les escoles.

És ben cert que conec pares preocupats, però també molts de despreocupats pel que fa a l'educació dels fills, i també és del tot injust que només es parli d'aquesta pàgina web en la qual jo no he llegit en cap moment que s'inciti al consum de drogues, al contrari, crec que després de fer una llarga presentació de cada una d'elles el que ens diu és que si tot i així decidim caure en el parany de consumir"ne, ho facem de la manera menys perjudicial possible, sobretot a nivell de conseqüències físiques i psíquiques i amb els mínims riscs. En canvi ningú no diu res sobre pàgines web relacionades amb sexe, sectes, jocs de rol, etc., i que possiblement són tan visitades pels mateixos joves que visiten la de les drogues que ha posat en xarxa la Conselleria de Benestar Social. És que no els preocupa saber qui les ha fet i qui les paga? Potser són empresaris dels quals desconeixem el vot (tant poden ser de progrés com de dretes).

Tampoc no diu ningú res de les porqueries que serveixen a les barres dels locals d'ocis nocturns als joves (possible alcohol adulterat o rebaixat) i encara més, a preu d'or.

Mònica Pastor. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.