algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Antich

Diuen que el president es troba entre l'espasa i la paret amb la qüestió de l'ecotaxa. Si no l'aplica, els seus li giraran l'esquena, i si l'aplica els hotelers es tiraran en mans del PP a les pròximes eleccions. Quina sortida té? Els socialistes moderats i molts nacionalistes només en veuen tres: diàleg, diàleg i diàleg.

Es Born

Hi ha expectació per saber quin serà el projecte definitiu de conversió del Born en una zona bàsicament de vianants. Ja n'hi ha que parlen d'un possible soterrament del trànsit des d'Antoni Maura fins a Jaume III en un sol carril, igual que a les Avingudes però més llarg. No obstant això, Cort no en diu ni mitja i espera el que pugui aportar el concurs d'idees.

Èxit

En tot cas, ja cal parlar d'èxit de la connexió subterrània entre via Alemanya i General Riera. Malgrat les obres que es fan a la zona, el trànsit és molt més fluid i àgil, i els automobilistes estan contents amb la mesura, igual que ja passà fa anys amb la confluència de les Avingudes amb Aragó amb una obra de característiques similars.

ORA

Allà on ja hi ha molta més angoixa és a l'Eixample, després de l'ampliació de la zona ORA. Cada cop és més difícil aparcar-hi i a segons quins indrets s'ha convertit en una tortura. A més, la zona ORA ja s'endinsa tant dins l'Eixample que no hi ha temps material de deixar el cotxe, anar al centre a fer una gestió i tornar. L'Ajuntament ha de trobar més solucions o l'activitat econòmica, comercial i social cada pic es farà més difícil. Hi ha moltes esperances en els nous aparcaments, però seran suficients?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.